Снимка: Varna24.bgПрокурор Росица Георгиева разкри зловещи подробности около смъртта на 70-годишния дядо

...
Снимка: Varna24.bgПрокурор Росица Георгиева разкри зловещи подробности около смъртта на 70-годишния дядо
Коментари Харесай

Прокурор разкри зловещи подробности за убийството в Старо Оряхово

Снимка:   Varna24.bg

Прокурор Росица Георгиева разкри злокобни детайлности към смъртта на 70-годишния дядо Недялко от Старо Оряхово, съобщи кореспондент на   Varna24.bg

„ Според показанията на очевидци от селото, двамата мъже, които използвали доста количество алкохол в локалната механа се скарали още по пътя към у дома. След зародилата кавга 23-годишният Тодор нанесъл множество удари с ръце по съседа си, а по-късно почнал да го постанова с дървен прът. 
``
реклама

" Имаше съображение за искане на най-тежката мярка " задържане под стража ", без значение, че лицето се води неосъждано. Самият закон презумира такава заплаха, когато е налице такова обвиняване за тежко закононарушение лицето да се укрие или да извърши друго закононарушение. Установено е, че са нанесени множество удари по тялото, които са в жизненоважни органи и от тях е настъпила гибелта. Имало е и предумисъл за това, което се е случило, авансово е взето решението. В стадий на определяне е с какво тъкмо са нанесени ударите. При този първичен стадий на следствие ние към момента събираме доказателства, в това число и за разнообразни хипотези. Той е направил признания и е споделил, че го е направил. Съжалява и по отношение на метода, че е нанесъл побой с дървена пръчка и с ръце ", описа прокурор Георгиева.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР